Roláda jistě neurazí žádnou návštěvu. Mimo jiné se hodí i jako večeře.

 

Suroviny (4 porce / 45 minut)
500 g vepřové panenky, 140 g hermelínu (Figura), sůl, pálivá paprika, petrželová nať, olej


Postup
Panenku rozkrojíme, osolíme, přidáme papriku, vložíme nakrájený hermelín a posypeme petrželkou.
Maso srolujeme na alobalu, který jsme potřeli olejem a zabalíme. Poté grilujeme na rozpáleném grilu zhruba 15 minut z jedné strany a dalších 10 minut z druhé strany.


Tip
Roládu nakrájíme na plátky. Můžeme podávat s čerstvou zeleninou, grilovanou zeleninou a celozrnným pečivem.

Předchozí recept

April 12, 2024 • 8:16AM

Další recept

April 12, 2024 • 12:36PM

z našich receptů

z našeho magazínu